top of page
Laddning av elbil

Tjänster

Experter på det vi gör

All Install Kraft tillhandahåller ett brett urval av tjänster till våra kunder, inklusive totalentreprenad, energieffektiviseringslösningar och underhållsservice.

Vårt mål är att leverera högkvalitativt arbete och en sömlös process från planering till färdigställande. Våra kunder kan lita på oss för att tillhandahålla pålitliga och kostnadseffektiva lösningar som minskar energiförbrukningen och underhållskostnaderna.

Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder.

Elektriker arbetar
Dragning av el i källare
Konsultation med våra elektriker

All Install Kraft är baserade i Stockholm och utför stora som små uppdrag där våra elektriker alltid utgår från dina behov och anpassar arbetet därefter. Att anlita hantverkare och i vårt fall – elektriker, ska kännas tryggt och säkert. Därför väljer vi att satsa på nära kundrelationer, transparens och kvalitét.

Vi säkerställer alltid att arbetet utförs professionellt och i dialog med kunden. Du bokar enkelt en kostnadsfri konsultation för rådgivning till din bostad eller arbetsplats.

Såhär arbetar vi:
  • Kontakta oss

  • Konsultation med projektledare eller elektriker

  • Offertförslag

  • Godkännande

  • Arbetet startar

Certifiering och många års erfarenhet

Alla elektriker på Install Kraft är behöriga och är certifierade. Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa servicen. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg och säker med att arbetet utförs rätt och i tid. Vi erbjuder dig som kund de senaste tekniska och energieffektiva lösningarna genom vår goda kunskap. Vi använder marknadens bästa produkter och garanterar alltid en hög kvalitet på våra arbeten.

Nära
kundrelationer

En del av de tjänster vi erbjuder

- Styrsystem/smarta hem

- Nyproduktion

- Belysning – trädgård/park

- Badrumsrenoveringar

- Styrning av belysning

- Köksinstallationer

- Totalrenovering – även bygg

- Tillbyggnad

- Felsökning

- Datanät

- Markisstyrning

- Elinstallation – värmepumpar

- Byte av elcentral

- Komplettera anläggning med jordfelsbrytare

- Jorda elinstallationer

- Byte av elradiatorer

- Trädgårdsbelysning

- Installation golvvärme

- Byte av strömbrytare/vägguttag

- Kontakta oss för andra önskemål

Renovering av bostad eller nyproduktion

För att ge dig en så tydlig bild som möjligt av vad vi kan erbjuda har vi till höger listat upp flertalet av de områden vi arbetar inom. Vi samarbetar även tätt med Sundbybergs Byggentreprenad AB & Aktiebolaget Bröderna Olssons Snickeri vilket betyder att vi kan erbjuda totalentreprenader på renoveringsarbeten.

bottom of page