top of page
Image by Ricardo Gomez Angel

Totalentreprenad

Glödlampa som lyser med mörk bakgrund
Elektriker verktyg
Totalentreprenad

All Install Kraft är en ledande aktör inom elförsörjning och vi samarbetar sedan flera år tillbaka med våra systerbolag, Sundbybergs Byggentreprenad AB och Aktiebolaget Bröderna Olssons Snickeri, för att erbjuda en komplett tjänst inom totalentreprenad för byggprojekt. Genom vårt samarbete kan vi erbjuda en totallösning för alla dina byggbehov.

 

Tillsammans erbjuder vi tjänster inom el, VVS samt mark och bygg. Vi har en bred kunskap och erfarenhet inom våra respektive områden och vi har ett gemensamt mål att leverera högkvalitativa lösningar som möter och överträffar våra kunders förväntningar. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa en smidig och effektiv byggprocess och vi tar stolthet i att vara en pålitlig partner för alla våra kunder.

Referensprojekt

Här nedan hittar du ytterligare information om vilka projekt vi har varit en del av. Tillsammans med våra systerbolag har vi tillsammans tagit dessa projekt från start till mål. Det rör sig bland annat om totalrenoveringar av fastigheter, kontorsanpassningar och solcellsparker. 

Johannelunds gård

Johannelunds gård

Totalrenovering av den Q-märkta fastigheten Johannelunds gård i Ulvsunda, Bromma. Vi omgestaltade fastigheten till ett behandlingshem med ambitionen att uppnå en harmonisk balans mellan modern komfort och bevarandet av dess karakteristiska Q-märkning. Renoveringen omfattade sammanlagt 16 lägenheter med tillhörande gemensamma utrymmen.

Hemmarö 2, Farsta

Hemmarö 2

Vi var en del i den omfattande renoveringen av den Q-märkta fastigheten Hemmarö 2 i Farsta, där vi framgångsrikt omvandlade den till en modern förskola. Vår engagerade insats sträckte sig över hela renoveringsprocessen, och vi har arbetat för att skapa en trygg och stimulerande lärmiljö. Genom att kombinera vår tekniska expertis med noggrann hänsyn till fastighetens Q-märkning och historiska värde har Hemmarö 2 förvandlats till en anpassad och funktionell förskola, där både barn och personal kan trivas och utvecklas.

Flyginfarten 16

Flyginfarten 16

Vi var med och renoverade Flyginfarten 16, en tidigare militär byggnad, som nu har genomgått en omvandling till en mångsidig och modern fastighet. Tillsammans skapade vi 30 bostäder, 3 restauranger och 3 kontorslokaler. Genom att kombinera vårt tekniska kunnande med noggrann planering och utförande har vi framgångsrikt omformat denna fastighet till en levande och funktionell plats, vilket gynnar både boende och företagare som nyttjar dess olika faciliteter.

Solcellsanläggning på Tuvängens Fastigheter

Tuvängens Fastigheter

All Install Kraft spelade en nyckelroll i byggandet av Tuvängens fastigheter i Södertälje, där vår delaktighet sträckte sig över flera aspekter. Vi deltog i uppförandet av en industrilokal, anpassning av kontorsutrymmen och skapandet av restauranger och andra lokaler. Vi inkluderade även solcellslösningar för att främja hållbarhet och energieffektivitet i fastigheterna. Genom att kombinera vår tekniska expertis med ett starkt engagemang för hållbara lösningar, har vi varit en nyckelaktör i utvecklingen av Tuvängens fastigheter. Detta har resulterat i en mångsidig och modern miljö som inte bara uppfyller olika verksamheters behov, utan också integrerar solenergi för att minimera miljöpåverkan.

Elcentral

Hårsta Backe

All Install Kraft spelade en central roll i totalrenoveringen av Dackevägen 33, där vi framgångsrikt genomförde omfattande förbättringar på fem våningar. Vår insats sträckte sig över renovering av både kommersiella lokaler och bostäder, och vi fokuserade på att leverera högkvalitativa resultat. Genom vårt engagemang och expertis har vi bidragit till att skapa moderna och funktionella utrymmen som möter såväl kommersiella som boendesektorns behov.

bottom of page