top of page
Image by Christian Lue

Service & Underhåll

Image by ThisisEngineering RAEng
Image by Jimmy Nilsson Masth
Service & Underhåll

All Install Kraft är ett företag som specialiserar sig på att tillhandahålla högkvalitativa service- och underhållstjänster. Med vår erfarenhet och expertis i branschen kan vi erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar som passar deras specifika behov. Oavsett om det handlar om att installera ny utrustning eller att utföra rutinunderhåll, kan du lita på att vi alltid levererar på högsta nivå.

Referensprojekt

Här nedan hittar du ytterligare information om vilken typ av service- och underhållstjänster vi tillhandahåller. Vi stödjer Attunda EL- & Telecom genom att leverera ström till 5G-master. Genom Bolego AB tar vi hand om underhållet av reklamskyltar i Stockholm, Enköping och Västerås. Dessutom sköter vi underhållet för flera bostadsrättsföreningar i Stockholm.

Tveka inte att kontakta oss för rådgivning eller för ett första möte!

Utveckling av mobilnät

En av Sveriges största mobiloperatörer Hi3G access, mer kända som Tre, utvecklar just nu sitt mobilnät. Som det flesta av er redan vet har 5G tagit sig in på den svenska marknaden. Det betyder att de befintliga mobilmasterna behöver uppgraderas från 4G till 5G - vilket Attunda El- & Telecom är ansvariga för. De har i sin tur anlitat oss att bistå med vår expertis.

Vi har ansvaret för att tillhandahålla kraft till mobilmasterna. Detta inkluderar både uppgraderingar av befintliga master för att stödja 5G-nätet samt installation av ny kraft till nya mobilmaster.
 

Vi har under de senaste 12 månaderna utfört ca 200 installationer för Attunda El- & Telecom.

Underhåll av reklamskyltar  

Genom vårt samarbete med Bolego AB har vi förvaltat och underhållit Clear Channels reklamskyltar hela vägen från Nynäshamn till Västerås. Detta gäller pendeltågsstationer, tunnelbanestationer och längs med vägarna där skyltarna är placerade.

 

Vi strävar efter att göra skyltmiljön så miljövänlig som möjligt och genomför därför framgångsrika uppgraderingar genom att byta ut halogenlampor mot LED-teknologi. Detta minskar inte bara energiförbrukningen, utan ökar även skyltarnas livslängd och minskar behovet av underhåll. Vi är stolta över att bidra till en mer hållbar framtid genom dessa åtgärder. Vi utför även besiktningar av skyltarna för att säkerställa kvalitén. 

 

Under 2023 genomförde vi framgångsrikt underhåll på inte mindre än 350 skyltar, vilket understryker vår förmåga att hantera och optimera en omfattande skyltpark. All Install Kraft är dedikerade till att vara en pålitlig partner för Clear Channel och Bolego AB, och vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete med att skapa och upprätthålla en säker, miljövänlig och effektiv skyltmiljö över hela regionen.

Elcentral
Medarbetare på All Install Kraft STHLM AB
Utförd installation av kraft till telenät
Clear Channel reklamskylt
bottom of page